Alliansregeringen behåller skatteklyftan….

Alliansregeringen behåller skatteklyftan. Idag har alliansregeringen gett besked om att de sänker skatterna för pensionärerna. De lokala förträdarna jublar i högan sky. Däremot så vill de fortfarande att pensionärerna ska betala högre skatt för samma inkomst som löntagarna. Det skulle inte förvåna om de kommer med ytterligare skattesänkningar för löntagarna och klyftan består. Sedan så lånar man till skattesänkningarna och på sikt kommer de attskäöra i välfärden. Läs min tidigare blogg om vilken syn Reinfeldt har på välfärden.
Vi ska avskaffa skillnaden mellan löntagare och pensionärer och detär dessutom finanserat utan att låna

5 kommentarer

  1. Ulla

    Jag har läst några inlägg som du skrivit och undrar varför har du blogg?

    Först trodde jag att det var för att få bättre kontakt med väljarna, men när det skrivs kommentarer (både de som delar dina åsikter och de som tycker olika) med frågor så är du tyst.

    Kontakten, mötena försvinner och då försvinner ju också mycket av vikten med att läsa det du skriver. Ge oss chansen till att få veta mer och fördjupa oss i diskussion kring viktiga frågor – besvara kommentarer!

    Mvh Ulla

  2. Lasse

    Ulla! jag har ett svar på varför han inte svarar på kommentarer, det är nämligen så att Lennart måste tala med personen i fråga! Varför undrar du någ, jo enda anledningen till det är att han inte kan visa sin arroganta sida i bloggen.

  3. Britta Sethson

    Dave

    statsskulden har sjunkit eftersom man har reat ut några av våra gemensamma tillgångar.

    Man har lånat ur sjukförsäkring och arbetslöshetsförsäkringens överskott för att få råd med skattesänkningarna

    Lasse och Ulla. Lennart är förste kommunalråd i Umeå och jobbar faktiskt mer än heltid.

  4. Lennart Holmlund

    Svar till Ulla (2010-08-23 17:57)
    Jag har begränsad tid och skulle jag vara helt säker på att alla skrev sitt rätta namn skulle alla få svar. Jag svarar helt inte på frågor från personer som inte törs tala om vem de är

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.