Baltic och Vänsterpartiet

DE UPPGIFTER SOM TAMARA SPIRIC sägs ha uttalat i tidningarna menar Spiric att hon inte har sagt utan att budskapet var detsamma som hon uttryckte i en TV-intervju med SVT Västerbotten.

Det TV-inslaget såg jag själv men jag har inte sett det som jag tror var upprinnelsen till artikeln. Det var när VK:s reporter ringde även mig och frågade om Baltic och vad jag sagt om deras betydelse för utvecklingen i Umeå.

Jag svarade då att det är bra med företag som vill investera, att Balticgruppen inte kan styra planprocessen utan att alla företag får sina önskemål om byggande och ärenden prövade enligt den byggnadslagstiftning som finns.

Det känns nästan som att VK i sina reportageinlägg gällande detta var ute för att misstänkligöra vårt samarbete med V och dess innehåll. Att det sker förvånar i och för sig inte då VK varken på nyhetsplats eller på ledarsidan verkar inse att väljarna gav S fler röster än alliansen tillsammans även om vi fick ett färre mandat. Det resultatet gjorde att vi träffade en politisk uppgörelse med Vänstern om innehållet i välfärdspolitiken då det inte går att komma till fullmäktige utan att ha en majoritet för budgeten.

 

En kommentar

  1. darja

    fan vad man börjar tröttna på vk. Deras ledare, deras vinklingar på allt och ifrågasättningen av dom rättvisaste partierna börjar gå en på nerverna!

    Keep up Holmlund!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.