Björklöven 40 år

DET BLIR ETT LITET OVANLIGT kalas detta år. Tyvärr ramlade Löven ur allsvenskan då Ishockeyförbundet ansåg att de var i konkurs, trots att Hovrätten hade upphävt konkursen. Det gjorde att Löven fick ta ett steg ner i seriesystemet.

Ur den synpunkten kanske det blivit ett annat firande än vad det annars hade varit. Nu blickar Löven framåt och man har fått en ny ordförande och en ny styrelse som ska leda en uppgång i seriesystemet. Glädjande nog har också Balticgruppen ställt upp och sponsrat klubben.

På fredagskväll ska ett kalas hållas i samband med matchen mot ärkerivalen Teg, som också en gång har spelat i högsta serien och då mot dåvarande IFK Umeå som senare blev Björklöven. Det gjorde även Sandåkern ett år, en klubb som tillsammans med IFK:s ishockey blev just Björklöven.

Nu ska en del företag bjuda Umeåborna på fredagsmatchen genom att betala en viss summa pengar per åskådare som besöker matchen. Jag tycker att de företag som ännu inte gått med borde göra det och visa att de tycker det är viktigt med ett lag och högt uppe i seriesystemet. Även Umeåborna borde vallfärda till ishallen för ju fler som går dit, desto bättre för Löven.

Själv ska jag också dit och titta. Jag försöker göra det så ofta som möjligt och att det råkar vara gratis denna gång spelar ingen roll då jag alltid köper årskort. Vi ses på fredag i ishallen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.