Man ska aldrig någonsin sluta att förvånas

MAN SLUTAR ALDRIG ATT FÖRVÅNAS. Varken över hur medborgarna reagerar och hur tidningarna väljer att lyfta fram och publicera vissa saker. Idag var det en insändare inne i VK där en Holmsundsbo, Jan Lövgren, är arg för att han inte har fått svar av kommunen och vad kommunen gör när Armstrong läggs ner.
 

Ett svar han borde få men exakt vad man gör vore olämpligt att tala om och vilka träffar som tas, osv. Alla företag, nya som gamla, måste kunna lita på att det som diskuteras med kommunen är mellan parterna i dessa känsliga ärenden. Det är självklart likadant när det gäller etablering av verksamheter.
 
Skulle företagen som besöker oss veta att det kom ut det som diskuteras är det kört. Jag har tillsammans med vår näringslivsavdelning träffat företagsledningen i Holmsund och andra intressenter i det fallet, men också andra företag i andra fall och kommer så att göra även i framtiden. Oftast gör jag det med oppositionsrådet.
 
Det finns självklart inga hinder för att brevet ska besvaras. Det kommer dock bara att innehålla ett svar om att vi har haft kontakt i ett par månader.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.