Sommaren har annat på dagordningen än politik

 

Sommaren har annat på dagordningen än politik. Jag är en del i Magnus stuga som är mitt föräldrahem som han fick av sin farfar. Min hyra för att låna den är att hålla efter huset och sköta om trädgården.
Jag brukar sätta potatis, ganska mycket runt 75 kg utsäde använder jag och det är tre sorter som jag sätter Belona, Folva och Mandel. Det här ska skötas om, de ska grävas på och det ska rensas ogräs vilket jag gör med potatisgrävet. Lite jobbigt men jag slipper gå ut och gå för att hålla igång kroppen.
Det gäller även att sköta landet så att inte sorken bär bort allt för det är gott om sork och karbid är det som jag tycker är bäst om man hittar dess gångar.
Det har varit bra väder men igår fick jag inte tillfälle att göra färdig då det regnade men nu bär det iväg till landet. Där kanske man kommer på något ytterligare att skriva om.
Idag är det också min tur att göra vårt spelbolags V75, jag har det i stort sett klart och händer inget avslutar jag idag med två spikar, men först måste jag se om det är några hästar som inte kommer till start.
Blir det tid över har vi tänkt åka till Bjurholm och se på deras marknad och då blir det att åka i den nyinköpta KIA Venga, som nu gått runt 20 mil. Jag måste också försöka hinna med att klippa gräset om det torkar upp för i morgon bitti åker jag till Almedalen där vi har sammanträde och utbildning i Kommuninvest. Det är bra gjort att få denna Almedalsvecka till den stora mötesplats det blivit med över 1000 seminarier
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.