Lite Lennarts sommarfunderingar

 

Som jag skrev i min morgon blogg så har jag haft helgen blogg fri. Det finns så mycket annat att göra när vädret är så strålande som det varit sedan jag kom hem från Almedalen. Visst kom det en liten lätt åskskur men det behövdes mer än väl.
Helgen har annars varit lugn och gräsmattan har fått sig en omgång med den nya gräsklipparen jag tvingades köpa då det var slut med reservdelar till den gamla.
Lördagens V75 kunde ha slutat bättre då jag av någon outgrundlig anledning tog bort Ycca Boko i första avdelningen, men jag har ändå inte kunnat få 7 rätt då jag hade spik i sista avdelningen.
I går var jag faktiskt ute med båten på en liten metartur och det är hur skönt som helst att sitta i lugn och ro och dra upp några abborrar, och de högg ganska friskt.
Dam fotbollen har gått bättre än jag trodde och Sverige är nu i semi och ska möta Japan och jag tror de har vissa chanser att gå till final. Tyskarna de är dock utslagna ur sitt eget VM på hemmaplan vilket är överraskande och det är det också att Brassarna åkte dit på övertid mot USA trots att Marta gjorde två mål.
Idag blir det dessutom en tripp till sjukhuset då jag lovart att ställa upp i ett forskningsprojekt om hjärt- och kärlsjukdomar. Vad gör man inte för forskningen om man får den möjligheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.