Svartmålning gynnar inte handeln. Anders…

Svartmålning gynnar inte handeln. Anders Ågren moderaterna fortsätter att svartmåla Klockarbäckens handelsområde vilket jag anser att det missgynnar de som ska och vill etablera sig och säger att de var emot handelspolicyn.

Moderaterna har aldrig varit emot handelsområdet Klockarbäcken någotannat är inte sant
Däremot har rätt att de var emot handelspolicyn rätt utan moderaternas syn har varit att man inte skulle styra handeln överhuvudtaget och vad man främst varit emot är att det i handelspolicyn stod att man skulle göra en konsekvensanalys om man skulle etablera livsmedelsbutiker på över1000 kvm. Det är bra om du håller dig till fakta Ågren.

Däremot var det andra partier som var emot att kolckarbäcken skulle öppnas som handelsområde och det var om jag minns rätt C, Mp och V. Så var det med den saken. I Ersbodaområdet har det fumnits möjligheter till mer handel på enskillda tomter men det har inte varit lätt att komma fram med de områden som funnits, Coop forum området och området som kallades Ugglan.

Så några områden att lägga handelpå och där man tappat etableringar har inte funnits och fackhandeln har haft få begränsningar i Handelspolicyn utan etableringsmöjligheterna har styrtsav översiktsplanen.

Som jag sagt tidigare och som jag upprepat så tror jag att klockarbäcken fått lida för att det tagit sådan tid för vägverket numeratrafikverket att bestämma sig var västra länken ska dras och dras den där kommunen vill ligger klockarbäcken bra till med närhet till både Ersboda och Entre Syd.

Jag konstaterar också att de som idag ligger i handelsområdet i stort delar min uppfattning. Jag upprepar att de som skulle sålt området inteklarat detta.

Jag tror det alltid är bättre att göra reklam för ett handelsområde än att svartmåla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.