Riksdagsmän som fått hyresbidrag. Nu är…

Riksdagsmän som fått hyresbidrag. Nu är det flera riksdagsmän som ändrar sina uppgifter då de har närstående som bor i lägenheten.

Först attändra var centerpartisten Erik A Andersson som fått it mera än Juholt och i går dök det upp ytterligare en som vill halvera sin ersättnig och något var det också med den nya centerledaren.

De två andra som dök upp i går var två moderater som också fått för mycket eller rättaresagt tagit ut för ”mycket”.Vi vet att reglerna är otydliga för åklagaren lade ner åtalet så det är av andra skäl.

Det ska bli intressat om det bara är Juholt som fått skit för att han tagit ut för ”mycket” eller var det ett systematiskt drev från Aftonbladet. Läs min blogg sedan i går som handlade om en professor som ansåg att det Aftonbladet gjort var en brottslig handling. Då bör samma åklagare som gjorde förundersökningen mot Juholt göra samma sak mot Aftonbladet

Jag konstaterar att tidningarna inte skrvit något alls om de andra ledamöternas handlande och inte heller diskuterat etiken med desa ledamöter.

Det är bara att konstatera att media agerade mot Juholt men genom att inte säga något om de andra har de agerat för. Speciellt Aftonbladet och TV 4 borde tänka sig för ochTV 4 gjorde även en kampanj mot Åke Svanstedt som inte heller dömdes trots medias kampanjer.

Jag tycker det är svagt av det svenska näringslivet att de annonserar i press som far fram med kampanjer och lögner och som senare visar att de hade fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.