Grekland inget land att lita på.

Grekland inget land att lita på. Grekland har långt mer lån än man klarar av att betala. Euro länderna har under lång tid tagit olika beslut för att hjälpa dem få ordning på ekonomin. Börserna har ena dagen fallit eller sjunkit som en sten och så har det kommit ett räddningspaket och så har kurserna stigit igen.

Nu när allt såg ut att ordna sig ska de ha en folkomröstning om paketen. Jag frågar mig vad ska de rösta om. Ska vi gå i konkurs eller inte. ? Det finns väl ingen bankledning som är så dum att man lånar ut mer pengar till Grekerna och om det inte görs vad finns då för alternativ, konkurs måste det vara om man inte betalar sina skulder och inte har råd att betala ut lön.

I Grekland har man haft många regler och förmåner som man inte haft råd med och det är en allvarlig situation om man har ett samhälle där man inte kan betala det man infört.

Ska inte säga mer om monopolspelet börserna runt om i världen än att jag tillhör de som inte tror på dem då jag är helt säker på att företagens värde inte ändras så mycket dag för dag som det gör och  jag tror inte heller de flesta av företagen har så stor koppling till Grekland förutom en del banker  lånat ut pengar till Grekland fast de borde ha haft kunskapen att Grekland länge varit en stor risk.

Det gäller att tänka på även på hemmaplan att inte ha budgetar som andra ska betala i framtiden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.