VK måste lära sig att läsa och skriva rätt.

VK måste lära sig att läsa och skriva rätt. I går hade VK en artikel som var långt ifrån korrekt och jag ska redovisa två exempel där fakta inte stämmer. Jag skulle skämmas om jag i den politiska debatten hanterade fakta som artikeln gjorde. För oss är det viktigt att redovisa sanningen och här kommer två saker som var direkta fel och det är vad som stod i gårdagens tidning.
 

Det finns två stora faktafel i artikeln

1. Middagen på officersmässen nämner inte att 43 pers deltog varav 30 från Luleå och att fakturan delades med Luleå varför i artikeln nämnda belopp ska halveras och den andrahar nedastående fel

2. Den 15 mars på REX skriver Vk att 6 flaskor vin skulle ha ingått. Det var istället 6 konferenspaket med kaffe.mineralvatten och macka. Desutom ingick 1 glas vin vardera för 12 personer.

Ärlig beskrivning är bäst och ger man fel uppgifter när man frågar får man också fel svar. Man kan fundera över hur skolan fungerar när sånt här sker. Vinkling eller okunskap. Självklart är det alltid  någon som betalar och är det offentlig sektor som betalar så är det skattebetalarna och är det inom privat sektor så är det företagets kunder som får står för notnan genom de priser som finns på varan för ingenting är gratis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.