Umeågalen är ett lyckat projekt. I går hölls…

Umeågalen är ett lyckat projekt. I går hölls den med alla utmärkelser vilket till viss det speglas i media med den motivering
som fanns för själva priset men alla prisutdelare sade även lite till.

I min inledning nämnde jag att det är 8,e gången som vi delar ut priset i samband med denna gemensamma fest som blev Umegalan. Jag sa också att trots att priset är högt så behövs det sponsorer där bland annat kommunen är en sponsor och det innebär att alla som var där har druckit vin på skattebetalarnas bekostnad och detta med anledning av VK, s granskning.

Mer ska jag inte säga här om det men jaglovar att varenda en som kom fram och pratade och det var oerhört många och de tyckte det var bra det jag tog upp men inte står tidningen högt i kurs bland Umeås näringsliv.

Jag gillade också alla andra fina inledningar och främst den glädje som pristagarna visade upp i sina tacktal, och hur fantastiskt det är att ha sin verksamhet i Umeå med alla möjligheter som finns här.Det är synd att inte alla får chans att se detta och jag vet inte om vi kommer att få se detta på nätet i någon form. Inspelade You Tube avsnitt skulle vara kul.

Underhållningen var det inte heller något fel på där Jill Jonsson varen höjdare för mig och Charlie Capers trick inte ens går att förstå. Det var jättefina uppträdanden av alla artister men jag känner inte till deras namn.

Det här kommer säkert att fortsätta i framtiden och det är jag glad för eftersom jag var involverad i när det tillskapandes och fick en pratstund med flera av de som jag delat ut priset till och är jätteglad efter samtalet och fotograferingen med Ida som fick priset i fjol med företaget Rapunzel och attframgången fortsätter och jag har bilderna från förra årets fest i färskt minne då jag fick en peruk av henne som jag dessutom tog på mig
En helt lyckadkväll upplevde jag och de jag talade med

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.