VK ljuger så det stänker och Expressen hakar ev. på

VK ljuger så det stänker och Expressen hakar på. Jag är mycket förvånad över att VK,s reporter är så oärlig att de sprider lögnen från Ågrenatt Umeå kommun ska införa ett förbud att snusa. Jag har aldrig trott att man så ofta far fram med lögner.

Det kanske är VK,s nya strategi. Att HannaDegerström på nätsidan med berått mod ljuger folk rakt upp i ansiktet på detta sätt trots att hon citerat vad beslutet handlar om, ja ni förstår vad jagtänker. Att Benny Stigler också gått på lögnen gör mig besviken, samt Allan Fjällström gör mig förvånad. Ett ljug för att få fler läsare på nätet

Detär klart att läsare reagerar när man får en fråga om något som ör en ren lögn

Det är rena rama Expressen journalistiken det handlar om och det kanske finns anledningar till varför det blivit så. När det gällde representationen blev både Ågren och jag beskyllda för att ofta delta och ofta var för mig 3 gånger och för Ågren två, ja ,ja

Jag ska ytterligare en gång skriva vad det står i besluet
Följa upp satsningen på tobaksfrihet, föreslå rökfri arbetstidunder 2012, med sikte på tobaksfri arbetstid.

Det finns sedan tidigare en satsning mot tobaksfrihet som ska följas upp

Du som kan läsa ser att det är samma lögn när det gäller rökningen där hon skrev att det blir ett rökförbud, sanningen är att det ska komma ett förslag om rökfri arbetstid under 2012, det sägs ingenting där om när det inträder och inte heller innehållet.

Vi vill att våra anställda ska vara så friska dom möjligt och vara på arbetet, därför vill vi hjälpa dem bort från tobaken. Ågren kritiserar oss att vi har så höga sjuktal men att inte han som tycks veta vad man ska göra åt arbetsmiljön inte vet att tobak är en av de största orsakerna till ohälsa.

Det vill vi åtgärda och det är det som det handlar om.

Att Expressen vill sprida lögnen vidare är inte heller förvånade då den brukar gå hand i han i den borgliga pressens citat system där lögner förs vidare.

Jag hade just klivit på planet hem till Umeå i går kväll när jag blev uppringd av en Expressen reporter som kom just med dessa påståenden och jag talade om hur det låg till ganskahögljutt så de som satt i närheten av mig skulle höra vad jag sa när eller om de läser tidningen. Jag hänvisade självklart till de handlingar som är allmänna handlingar och de som kan läsa ser ju vad det står.

De som satt i närheten frågade om det är vanligt att pressen beter sig på det sättet, då en del var Umebor och hade följt debatten. Vad är det att säga annat än att det de skrivit är en ren och skär lögn, ni såg ju längre upp hur beslutet såg ut,inte ett spår av förbud.

Vk kanske ska ta och utbilda sin personal i läsning. Björklund har ställt krav på att eleverna i skolan ska kunna läsa svenskaoch det är nog bra om de kan som jobbar på en tidning.

Jag kan tillägga att planen är förhandlad med facket de är ense med arbetsgivaren om detta med tobaksfrihet

Såg till min förvåning att moderaterna lurat in KD på samma linje att vi inte ska göra något åt tobaken och självklart vet jag att Kristdemokraten Holger Sandström i Tavelsjö mår illa av detta men han är själklart välkommen till oss.

Andra partier var med på noterna att vi måste ta beslut som gynnar våra anställdas hälsa.

Du som läsare vill du ha en tidning att läsa där du vet att man på nyhetsplats ljuger. Du väljer själv och din fråga måste vara hur mycket ljug är det i alla andra artiklar där ingen törs protestera. Var är etiken hos de som annonserar,men det kanske väger upp den fest somde bjuds på, lite olika för olika annonsörer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.