Vindarna för sossarna har nu vänt.

Vindarna för sossarna har nu vänt. I den senaste väljarundersökningen har nu opinions siffrorna vänt. Det är självklart roligt men det är klart att vi ska ha större förtroende än vi haft.

Jag hoppas och tror att detta bara är en början för jag är övertygad om att vi borde ligga på en bra bit över 35 % för människor vill ha en politik där jobben och välfärden är de viktigaste frågorna fast de är egentligen bara en då det är jobben som ger välfärden.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen att jag tror Stefan Löfven är den person som kan ge självförtroende i vårt parti i och får tillbaka ordning och reda i partiet.

Jag tyckte redan förut att den politik vi la fast på kongressen före valet var OK men vi misslyckade kommunicera den med våra väljare dock inte här i Umeå.

Däremot känns det slösaktigt att inte ta tillvara den politiska kompetens som Tomas Östros har. Jag ogillar också det sätt han behandlades på vid extrakongressen. Nu lämnar han riksdagen och vi förlorar den kompetensen i riksdagsgruppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.