Det blåser frisk inom Sverigedemokraterna….

Det blåser frisk inom Sverigedemokraterna. Kan inte så konstigt när man nu med all kraft försöker tvätta bort sin rasistiska och främlingsfientliga ton som en hel del hjälper Åkesson. Glöm inte bort vad deras värdegrund handlar om. Läste en bra artikel i Aftonbladet som jag tycker de ska läsa.

http://bloggar.aftonbladet.se/janhelin/2012/11/sondagskolumn-33-om-hur-makt-korrumperar-sd/

5 kommentarer

  1. Maria

    Lägg ner. Man kan inte dra alla över en kam. Bara för tre IDIOTER betedde sig sådär för 2,5 år sedan, INNAN de ens satt i riksdagen, så representerar det absolut inte hela partiet. Men om man nu ska dra alla över samma kam så kan vi ju börja med SSU:s ordförande Ann Sjödin hamnade i krogslagsmål men en invandrare som jobbade som dörrvakt. Hon skrek ”jävla svartskalle, det är sådana som dig vi inte vill ha i Sverige”, till honom, och slogs sedan med honom och blev gripen av polis, även DÖMD för det. Men det är ju klart att tillhör man ”rätt” parti så blir man förlåten direkt. SD får ju stå ut med häxjakt dag ut och dag in.

    Sen smygflmandet i valstugorna under ett valår: http://www.youtube.com/watch?v=SNIxArRd3Ro

    Som sagt. Då måste vi ju även dra alla över samma kam i alla andra partier också, för de allra flesta har gjort tabbar, till och med värre än detta fyllebråk. Oj, hur många partier skulle vara accepterade då egentligen?

  2. Lennart Holmlund

    Svar till Maria (2012-11-18 13:41)
    Tre idioter säger du om tre personer som tillhört den innersta kretsen sedan länge men de utrensa när det kommer ut i media vad de står för. Diktator Åkesson gör som andra tiktatorer som förökt eller kommit till makten, de mörkar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.