VK har en mycket konstig journalistik. Visst…

VK har en mycket konstig journalistik. Visst vet vi att VK tillhör den borgliga propaganda apparaten ägd av en liberal stiftelse men jag vet inte om Nikke Gran i Dorotea ingår.

Det finns en artikel om en man som i Dorotea ramlat ned från ett tak och väntar på en ambulans som ska komma från Dorotea men på den bilen är det fel på. Jag vet inte om det är landstingets egen eller om det är en tjänst som är uppköpt

I Umeå är det landstiget och alla andra arbetsgivare som blir anklagade om
olyckor händer. Jag som gammalt skyddsombud skulle i VK ha önskat ett svar på vem som är arbetsgivare och kan vara ansvarig för olyckan.

Är den som ramlat anställd av något företag eller är det en egen företagare som inte följt de regler som finns ? Eller är det en fastighetsägare som inte vet hur man jobbar på tak ?

Vem som är ansvarig kommer att utredas men det är inte ambulansens fel att någon ramlar. Vi fokuserar på fel om det är ambulansens fel att man inte kommer i tid. Med att följa alla regler för arbete på tak ska inte olyckor hända. Bästa sättet att minska kostnader är att förebygga olyckor och sjukdomar. Drömmen måste vara att vi blir friskare

Om jag fick önska skulle jag vilja att ambulanserna inte skulle behöva utrycka från fall från tak utan följer man reglerna ska man inte ramla ner från ett tak så enkelt är det

En kommentar

  1. Gösta Nilsson

    Hej

    ”Om jag fick önska skulle jag vilja att ambulanserna inte skulle behöva utrycka från fall från tak utan följer man reglerna ska man inte ramla ner från ett tak så enkelt är det ”

    Önska får alla, jag tror nog att alla önskar att ambulanser inte skulle behöva rycka ut till någon som är skadad. Men tyvärr händer olycker och du har helt rätt att man ska följaj regler och därigenom minska risken för olyckor. Dock händer olyckor ändå.

    ”Vi fokuserar på fel om det är ambulansens fel att man inte kommer i tid.”

    Det här förstår jag inte alls, kan du förklara för mig vad du vill ha sakt med denna mycket märkliga mening.

    Du slänger ut en massa frågor om vad som hänt, varför inte ta reda på fakta istället för att spekulera?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.