Det kommer ett förslag om allmän förskola…

Det kommer ett förslag om allmän förskola från S. En arbetsgrupp i vårt parti har lagt ett förslag om allmän förskola för barn från två års ålder.

Det här ska fattas beslut om på vår kongress nästa år och det skulle förvåna mig mycket om inte partistyrelsen går på den linjen och föreslår kongressen samma sak. Då får vi gehör för detta för det har vi från Umeå krävt

Det kommer mera i förslaget som rätt till heltid på förskolan och rätt till omsorg på obekväm arbetstid. Dessa förslag är viktiga delar i arbetet för att mildra barnfattigdom.

Jag tycker detta är mycket bra förslag och visar på att vi sätter våra satsningar på framtiden nämligen våra barn. Det här går också bra att finansiera och är viktigare att satsa pengar på än krogmoms och andra typer av avdrag som högern har infört.

En kommentar

  1. ulf

    Såklart bra ifall möjligheten finns att barn ska kunna gå på dagis från två-års ålder. Är dock ett fruktansvärt förslag ifall ni ska bestämma att alla barn måste gå på dagis från två år. Det är en inskränkning utan dess like på människors frihet. Vad innebär förslaget egentligen ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.