Man måste verkligen fråga hur friskt USA…

Man måste verkligen fråga hur friskt USA är. Nyss har vi sett hur ännu en galning i USA går in på en skola och skjuter ihjäl en massa små barn. diskussionen börjar självklart om man har rätt vapenlagstiftning. Obama är beredd att föreslå skärpningar om rätten att ha vapen.

Då kommer vapenlobbyn som sett för många vilda västern filmer direkt till motattack. Har ni någonsin hört så idiotiska förslag som de lägger ? De vill se ännu fler beväpnade amerikaner. Dess vice president säger att enda sättet att stoppa en beväpnad ” bad guy ” är en beväpnad ” good guy ”

De tror inte på hårdare vapenlagar utan de vill skydda med mera väpnade vakter även på skolorna. NRA som organisationen heter vill ha beväpnade vakter i alla amerikanska skolor. Organisationen är nog den starkaste lobbyorganisationen i USA.

Det finns inget enklare ord för en amerikan att de är skjutgalna. Det är samma sak inom världspolitiken det är bara dom som ska ha rätt att skaffa sig vilja vapen som helst. Det är väl också det land som i modern tid inlett flest väpnade konflikter på olika ställen på jorden

En kommentar

  1. PP

    God Jul

    Bra skrivet, ja vi vet att om man inte kan argumentera
    använder man knytnävarna, men i Usa använder man vapen.
    Vad skall det här sluta i?
    Världen är helsjuk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.