Fullt krig råder i centern

Centern har ute ett ideprogram ute på remiss och det har utbrutit fullt krig. Det är framför allt fri invandring, mångifte, avskaffande av skolplikten och en tydlig nyliberal inriktning av partiets politik.

Den arbetsgrupp som skrev programmet har fått massiv kritik och ledamöter i partistyrelsen har gått ut ofentligt och tagit avstånd. Ledamöter som suttit och arbetat fram programmet försvar det bladn annat Maria Kristoffersson försvar det hon varit med och tagit fram.

Jag har i många bloggar påtalat att centern är det parti som idag står längst ute på högerkanten och det program som är ute på remiss har bara bekräftat detta .

Partiledaren har nu kommit hem och har tagit avstånd från delar av programmet medan flera bland annnat Federley och Stureplanscentern tycker att man är feg som backar i det här läget och det gör även centerns ungdosmförbund som försvarar ideerna.

Vi får väl se om Lööf överlever detta eller om man törs byta så här strax före valet. Det ser ut som om det pågår fullt krig och det är väl inte oväntat då den politik man fört och för gör att man riskerar att hamna utanför riksdagen vid nästa val

En kommentar

  1. Gunnar Viklund

    Ja du Lennart vet du vad jag tror C kommer att gå fram i kommande opinionsundersökningar.Det gäller att komma ut i massmedia och det gör man nu (kan man väl säga eller?)

    JAG BRUKAR HA RÄTT LITA PÅ MIG hAR JAG FEL SÅ BJUDER JAG PÅ EN harry boy

    Gunnar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.