En regering som inte följer riksdagens beslut….

En regering som inte följer riksdagens beslut. Det finns stora demokratiproblem när vi har en regering som inte bryr sig om vad riksdagen beslutar. Regeringen fullföljer inte Riksdagens beslut om Fas 3.

Väljarna har valt riksdagen och deras beslut ska följas. Gör man inte det ska den avgå NU. Jag är förvånad över att Sellström som vill vara reglernas försvarare inte reagerar

6 kommentarer

  1. Britta Sethson

    Men Lennart

    Var är partiledningen. Vad säger de om detta. Varför trycker man inte på med hot om misstroendevotum??

    De tillåts ju göra precis som de vill! Dvs skita i riksdagens beslut. Och det här är ju inte enda frågan!

  2. janne melin

    Riksdagen är ju knappast vald av väljarna! Det är partierna som fyller val listorna med namn därmed har DOM valt vilka som kommer till riksdagen. Detta är en del i indoktrineringen, att folket ska tro att dom har någon makt genom sin röst. Men det är bara ett spel för gallerierna. Folkets makt är en illusion. Och detta blir ju bara klarare när vi ser hur Reinfeldt får fortsätta att föra in befolkningen i slaveri utan att någon reagerar. Det är snart dags att börja samla folket för ett uppror. Om inte politikerna själva tar tag i det odemokratiska läget så måste folket befria sig själva!!!!

  3. Håkan Jönsson

    Demokratin har satts ur spel redan efter valet 2006. Då minoritesregeringen Reinfeldt gjorde Sverige fattigare och framkallade syanismen hos majoriteten av folket.
    Men varför följer inte majoriteten av alla kommuner med ( s ) styre partiets linje vad avses med fas 3 MAN FORTSÄTTER GLADERLIGEN ATT SKRIVA IN YTTERLIGARE MÄNNISKOR I DETTA VANSINNE ?

  4. Gösta Olofsson

    Jag är också demokratisk socialist alltsedan tonåren. Tio år yngre än du. Du verkar vara påläst, bra mycket mer än vad jag kan skryta med.
    Men det som händer i sverige idag väcker ilska i många av oss. Nermonteringen av skyddsnäten, staten skänker bort gemensamma företag, och naturtillgångar. En hel kull barn och ungdomar som inte kan sitt modersmål. Allt för att fylla redan överfyllda fickor ytterligare.
    Jag har ställt frågan till ett par av grupperna på FB, om det inte finns något sätt att gemensamt reagera. Men de är naturligtvis enbart torg för samtal och moralisk underbyggnad. Nu känner jag som Lotta Gröning uttryckte det. Vi måste reagera. Så, som en start:
    Men vad är det riskdagen beslutat, som regeringen negligerar ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.