VK är verkligen ute på mycket svag is. I…

VK är verkligen ute på mycket svag is. I går kunde man läsa på nätet och med stora rubriker att känd Umeåprofil hoppar av i protest.

Vidare skrev man att han är aktiv ledare i USS Umeå simsällskap. Vk kan ni tala om för mig när Urban Bengtsson var aktiv ledare i klubben. Jag känner de flesta och det är säkert mer än 15 år sedan han hade uppdrag i föreningen.

När jag frågat föreningen om Urban fört USS talan är svaret ett entydigt nej. Jag vet att föreningen tycker att det badhus som nu projekteras ska fullföljas och att de sagt ja till konceptet

Urbanas förslag kommer aldrig att bli verklighet. Visst kan man ibland förstå att VK skriver som man gör när han säger upp sig som medlem för man kan tro att han varit anställd gör att skriva kritiska insändare då ingen annan person haft så lätt att få plats i tidningen.

Tänk om alla som lämnar en förening oavsett orsak skulle kallas profil och som talar om det för VK skulle få plats i tidningen på samma sätt.

Han sa i artikeln att han vill inte vara en barlast för föreningen. Föreningen har under alla dessa år inte alls delat Urban Bengtssons synpunkter och som sagt det är nog mer än 15 år sedan han haft uppdrag i föreningen. Det är det som är sanningen och inget annat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.