Vad säger media idag om Per Mårts ? Visst…

Vad säger media idag om Per Mårts ? Visst undrar man över media känner någon som helst skam över sitt agerande främst mot Per Mårts. Han fick svidande kritik men han höll fast som svenska idrottsledare allt gör.

TV, s Wikegård har ju i början av turneringen vräkt ur sig hur mycket skit som helst mot Per och Tre Kronors spel som trots allt räckte till att bli världsmästare. Vi får väl se om det finns någon rannsakan i agerandet.

3 kommentarer

  1. Kjell Nilsson

    Ja det är inte speciellt många sportjournalister som vunnit ett VM-guld. Däremot tror de att de kan förutse framtiden. Sportjournalisten Ruth, på VK, visste med säkerhet att Sverige skulle åka ut vid mötet med Kanada. Det är baske mig humor.

  2. Åsiktsmaskinen

    Vadå? Tre Kronor var ju skit i början.

    Sen kom två tvillingar från Canada och såg till att Sverige vann.

    Det hade ju inte så mycket med Per Mårts att göra, eller hur?

  3. Slockey

    Vad säger Lennart Holmlund idag när han skrev det här för ett litet tag sedan:
    Det är en ren katastrof hur Sverige spelat och jag tillhör inte de som skyller på tränaren utan det är laget på isen som endera inte är bättre , och tiden när vi kan njuta av ishockey framgångar är över eller så sitter det i viljan och man är mer rädda för att förlora än att våga vinna. Fruktansvärt dåligt är det. De kommer nu att förlora mot Danskarna och sedan Canada utan att ha gjort en enda bra match.

    Du skyllde inte på tränaren i alla fall, så där klarar du dig.

    MVH/Slockey

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.