VK en del i den borgliga kampanjapparaten Lite reviderad 20,19

VK en del i den borgliga kampanjapparaten. På annat sätt kan man inte tolka deras rubrik i nättidningen som löd enligt följande Byskolor blir kvar. Jag törs garantera att där ljuger VK.

Förvaltningsrätten sa att kommunen gjorde fel i beredning när beslutet togs vilket jag i och för sig tycker är märkligt för ärendet är berett av det organ som bereder ärenden till Fullmäktige nämligen kommunstyrelsen. Jag hoppas man överklagar för jag tror rätten har fel. När en budget tas deltar inga nämnder i beredningar. Det finns ingen skyldighet att nämnder ska yttra sig över budget. Alla förändringar kan dessutom läggas in i budget

Däremot åter till rubriken så kommer man på något sätt göra om processen och den fördröjning och fördyring det beslutet nu ger går ut över andra verksamheter i skolan för de lades ner av ekonomiska skäl då de inte ryms inom budget.

Jag har bloggat om detta tidigare och när det finns för gå elever för att klara kvalitén och ekonomin måste man lägga ner precis som man måste utöka när det blir fler elever

Det mest märkliga är att det är centern som försvarar byskolorna hur små de än blir men samtidigt sitter de i en allians som glömt bort kommunerna och Regionalpolitiken. De som vill kan ringa mig och slå vad om att VK har fel i sin rubrik.

Vännäs som andra kommuner har inte råd med byskolor och i Vännäs finns det inte heller några avstånd till skolorna. Det finns flera kommuner där alliansen styrt med moderaterna i spetsen där alliansen spruckit på detta och S och M tagit ansvaret för ekonomin och kvalitén

Sedan jag läst mera är det nog inte bara jag som inte känner igen mig i artikeln som Roland Edlund skrivet om frukostmötet som var i morse. Han hittade igen det enda negativa som kom fram utan att ha läst förklaringen, men VK,s läsare kan vara lugna jag kommer att på min blogg och att visa vad som sades om företagens fantastiska förmån att vara i Umeå och visa bilder på vad som sas med kommentarer och vill ni veta allt så kommer det att finnas på kommunens hemsida.

 

Jag är glad och stolt över att det går så bra för företagen i Umeå och att de bidar på ett stor A till att det går så bra för Umeå. Tänk om media en enda gång berömmer  de företag som gör ett sånt fantiskt jobb för Umeå och som anställer folk. Däremot är jag förvånad att de annonserar hos deras motståndare, men det kommer nya sätt för företag att få ut sitt budkskap. TAck och lov

9 kommentarer

  1. LENNART HOLMLUND

    Svar till B.Eriksson (2013-06-13 20:04)
    Tyvärr vet du inte vad du pratar om inte ett enda dugg för att vara ärlig . VK äger till 100% Vf och styr allt utom ledarsidan. All press ägs av alliansen till ock med public service

  2. Johan

    Blir lite nyfiken på vad du baserar uppgiften på att Alliansen styr Public Service? Oftast brukar anklagelserna gå åt andra hållet, men omväxling förnöjer.

    Johan Everljung
    Ansvarig utgivare Västerbottensnytt & Sverige idag

  3. B,Eriksson

    Oj ,oj Lennart.
    Blir lite besviken att du inte kan svara på ett hyfsat sätt på en replik, utan den underton av arrogans och fräsande tonläge som du andvänder.Jag förväntade mej att du som en officiell och respekterad person svarar på repliker i ett trevligare och ”mjukare” svar även om jag har fel i sak.Det låter lite för mycket tonårstrots och ilska i dina svar.

  4. Peter

    Lennart
    VK & VF ägs väl utav en stiftelse som till stor del tillhör Folkpartiet.
    Kolla bara när det är val då det kommer till annonser för valkampanjer & sånt då brukar det verkligen bli uppenbart vilket parti som dominerar VK!

    Tyvär så verkar det vara ganska svårt att få fram så mycket mer än att det handlar om en stiftelse som är dominerad av FP som står bakom VK.

    Men det borgerliga media är ju tyvär inte oberoende som det ser ut i Sverige om man tar det där med presstödet som exempel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.