Undra på att KD har det svårt att komma över 4%

Undra på att KD har det svårt att komma över 4%

Undra på att KD har det svårt att komma över 4%. I går började Almedalsveckan och jag anlände dit vid fyra tiden och vi (Kommuninvest ) han installera oss i Visby Strandby innan vi åkte in för att lyssna på KD ledaren Hägglunds tal.

Det är utifrån detta jag inte förvånas att det går tungt för KD. Redan på morgonen presenterades vissa undersökningar om KD som inte var upplyftande. Sedan hade det sluppit ut att han vill ha ett femte jobbskatteavdrag och skattesänkningar även för pensionärerna samt mindre barngrupper i förskolan.

Dessa saker gick han förbi ganska snabbt utan ägnade en hel del tid till att håna oppositionen som Aftonbladet skrivit i nättidningen. Några ovationer för talet om innehållet fick han inte förrän han gick in på lite Göteborgshistorier om oppositionen . Är det verkligen den typen av tal som ger partiet ett lyft då förstår inte jag väljarna.

I dag på förmiddagen så har vi interna överläggningar i Kommuninvest fram till lunch och sedan under dagen ska jag träffa Volvo och några ur Telias koncernledning. Det senare ska bli spännande inte minst med hänsyn till den debatt som är om Mobiltäckningen. Det är intressant att det finns företag som finner ett intresse till att ordna den här typen av möten.

Det känns däremot motbjudande att gå och lyssna på SD och Jimmy Åkesson i kväll så det blir säkert att finna något att att lyssna på i en upp sjö av seminarier som finns annars får det bli en cykeltur till stradbyn och gå igen mailen innan det blir käk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.