Jag blir jätte glad idag

Jag ser att det fortfarande kommer fram ungdommar som spelar bangolf och blir Svenska mästare. Det är bara att hurra för dem.

Ni som tycker att ni är duktiga ta och pröva på sporten för bangolf det är en sport som alla åldrar har en tävlingsklass att spela i om de har nerver och teknik. Sporten ger en bild av hur nå tål stress och hur ni kan konstrera er.

Någon gång i framtiden ska jag berätta för er alla vilket helvete vi hade för att få igång en ny anläggning som dessutom inte kostade kommunen ett öre.

Jag och nio andra fick gå i borgen för anläggningen som skulle byggas och vi fick ett bidrag av kommunen för driften som var lika stort som arrendet av marken. Jag glömmer aldrig i hela livet när en gammal centerpartist numera död som stod på toreget och skröt över att kommunen byggt en minigolfbana som det hette då. Lögn och förbannad dikt för det var vi som älskade sporten som tog allt ansvar

Läs artikeln

Det var en ren och skär lögn och var en av orsakerna till att jag började engagera mig som politiker och ett av motiven ljug aldrig Lennart om du vill ha förtroende och det har jag inte gjort och det blir en framgång och så blev det. Däremot tycker jag att föreningar ska helst äga anläggningarna för de ska inte vara beroende hur ekonomin ser ut i kommunen

5 kommentarer

  1. mikael holmberg

    Hej Lennart!

    Det är trevligt att du skriver om våra ungdomars framgångar, dessutom tog ytterliggare 2 guld på filtunderlaget på lördagen men det har inte tidningarna skrivit något om fast dom fått pressrelease.

    Den här veckan har vi först besök av 2 landlagslirare i bangolf Frida Elmdahl o Filip Svensson på torsdag o på söndag nationell tävling på de nya E-B banorna.

  2. bangoflällskaren

    Fantastiskt Lennart!!!!!!!’ Du är en stor hjälte för alla oss som älskar den högädla sporten bangylf. Men massmedia vill vissthindra demokrati och allas rätt att uttrycka sinn åsikt genom att kräva att man ska svara på vad ett plus två är för att få svara. Skamlitt! Vissa saker får man ju inte säja i det här landet längre. Men Du står upp för det fria ordet Lennnart och har alltid gjort!!!

  3. Det här var ett läsvärt inlägg...

    Det här var ett läsvärt inlägg som jsg tycker fler borde engegera sig i och tänka på hur viktig bangilf faktiskt är för fokuseringen och hälsan hos ungdomar för så är det också. Att centerpartister ljuger döda som levande var dock en gammal nyhet för det har ju Maud visat att det är. Så det var ingen nyhet lennart. Jag tycker att det inte är en bra dag för demokratin att du tvingas bort från din post. Stå på dig lennart för det behövs sådana som du som vågar säga som det är och som inte far med ofog som centern och kör för fort på landsvägar för att vandalisera golfbanor i sörfors som jag ser det är det samma slynglar som röker knark och hade de ett jobb som alliansen tagit från dem hade de inte betett sig som patrask! Krya på dig lennart!

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      BAngolf är bra inte minst för att se om du tål stress och har nerverna i styr

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Jag har inte alls tvingats bort från min post, jag har valt att kliva av själv på grund av åldersskäl. Även om jag är kry så räcker det för mig och desssutom stå och förklara sker det som är givna för de allra felsta att att bruka droger är fel väg. Tyvärr verkar det vara många som är berodende av droger i alla dess former skom skriver eftersom i min blogg om knark, så blir det så många som tycker till. Cannabis är ett flum recept. Ni som försvarar cannabis tycker jag i ärlighetens namn synd om. I ett samhälle där inte skattebetalarna är de som får betala för alla skador det ger tror jag att tongången varit en annan. Varför ska andra via skattesedeln så alla kostnader för bruk och missbruk kan man fråga sig. Ligger en och dör någonstans då vaknar media utan att de ser vad det som är orsaken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.