I kväll ska jag vara snäll och ge regeringen beröm. Om de för första gången fullföljer vad de säger

I kväll ska jag vara snäll och ge regeringen beröm. Ja under förutsättningen att de gör något. Man vill göra det svårare för telefonförsäljare. Ännu rör förslaget bara en lite del av all telefonförsäljning nämligen som det heter muntliga avtal av om premiepensionstjänster.

Nu föreslår man att muntliga avtal stoppas på dessa tjänster. Den som säljer ska skicka ut ett skriftligt avtal. Man har också en tanke att stoppa fler muntliga avtal. Nu är det svårare inom olika branscher så jag tror inte detta botar lurendrejeriet. Det är alldeles för få som vet och kan något om pensionssystemena.

Men trots detta får regeringen beröm av mig och om du frågar varför så är svaret enkelt. Det är nämligen tror jag första gången man tänker på någon annan än den som profiterar på någon annan. Det har också visat sig att pensionssystemet inte håller måttet för pensionerna blir för dåliga och det som då senare händer är att kostnader vältras över på kommunerna.

Det har varit bättre att pengar har gått till pensioner än till skattesänkningar för de som tjänat bäst. Varför ska en lågavlönad pensionär betala högre skatt än en pigg 40 åring och då menar jag per intjänad hundralapp

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.