Ryssarna beter sig som omänskliga

Ryssarna beter sig som omänskliga. Ryssarna har nu stoppat alla adoptioner till Sverige för att Sverige tillåter enkönade äktenskap. Den nya Ryska lagstiftningen stoppar alla adoptioner till länder som inte i direkta avtal garanterar att inte barnen hamnar hos homosexuella par.

Nu blir de här barnen kvar i Ryska barnhem. Det är en miljö som jag inte tror någon skulle tycka vara bra för Barnen. Jag är helt säker på att barnen har det mycket bättre i Sverige oavsett två eller enkönade äktenskap. Helt obegripligt att man inte tänker på barnen i första hand och vilket liv de har i Ryssland om de en gång har hamnat på ett barnhem. Jag har haft möjligheten att se hur handikappade barn har haft det på Ladva i Petrozavodsk i ryska karelen

2 kommentarer

  1. Mikael

    Hej, jag tycker du ofta för fram vettiga åsikter och backar upp dom med varför du tycker just som du gör, men i detta så känns det som att du bara böjer dig för hur man SKA tycka som politiker i Sverige 2013.

    Jag med många andra anser att Ryssland gör helt rätt som ser över lagarna och skapar DERAS lagar utifrån deras folks VILJA.
    Här i väst så är det ju Putin som är en diktator och folket väntar på våran (västs) befrielse?

    Några år till av tokfemminism och jämlikhets-hets så kommer då våran familj att överväga en ev flytt till något annat land med mer sunda lagar och värderingar.

    Mvh

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Jag tycker inte man ser till alla maänniskors lika värde när man förföljer homosexuella. Låt människorna ha vilken läggning de vill och har

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.