Björklöven åter en ny toppmatch

Björklöven åter en ny toppmatch. I går vann Björklöven borta mot Västerås med 2-0. 3,e segern på en vecka och dessutom mot Malmö och Västerås borta. Det ser ut att ha blivit ordning och reda i försvarsspelet och ett bra målvaktsspel av Raycroft.

Tyvärr har man inte klättrat i tabellen då flera av bottenlagen tagit poäng. Hela serien trycks ihop förutom att Karlskrona drar i från lite. Det är bra om det blir en jämn serie främst för publikens skull men det måste också ge bättre ekonomiskt resultat.

Visst måste det kännas skönt för laget att efter fem raka förluster få vinna tre raka varav två bort mot topplag. Men det är ständigt nya matcher så det gäller att inte bli självgoda för då kommer det åter att bli förluster.

Nu hoppas vi först och främst att man håller i och slår Almtuna på lördag här hemma i T3 Centrum. Jag känner ändå en viss oro för spel mot sämre lag har inte varit det lättaste för Björklöven varken i år eller tidigare år. Gör ert jobb så hejar och stöttar vi i hallen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.