SD,s Ekeroth hotar att stämma DN

SD,s Ekeroth hotar att stämma DN. Han påstår att de gjort intrång i hans upphovsrätt.
Det gäller bilder från Järnrörsattacken. DN avvisar kravet. Bilderna hade Expressen kommit över när Ekeroth och Westling kränkte personer och var beväpnande med rör.

Men det blåser mera om uppträdanden som Sverigedemokrater gjort. Marie Stensby som är ordförande i Jämtland och suppleant i partistyrelsen hoppar av alla uppdrag. Än en gång är det Expressen som avslöjat Sverigedemokraternas rätta jag där hon skrivit anonymt om muslimska invandrare på Axpixlat. De är enligt henne patrask, gräshoppssvärmare, de invaderande styrkorna och hon har även skrivit om ensamkommande flyktingbarn som hungerstrejkat ” Hoppas att svälter sig till döds ”

Jag tror att hon framfört vad hon tycker och även om SD säger sig ha nolltolerans är det nog deras rätta jag.

Det är fler som skrivit på nätet och fört fram sina ståndpunkter och bland annat finns följande att läsa på Avpixlat. ”Etniska svenskar måste beväpna sig”, och ”böneutrop är en sanitär olägenhet”

Jag tycker det är bra att Expressen avslöjar Sverigedemokraternas rätt jag. När sanningen kommer fram väljer de att sluta eller så utesluts man. Det är märkligt att man inte gjort något förut för var dessa personer står är ingen nyhet alls. Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt parti och det är inte rätt väg att vandra.

En kommentar

  1. Per

    Du skulle kanske läsa SD:s partiprogram . För Du kan väl läsa? Det är många antaganden i Din artikel som saknar grund. Men å andra sidan, Dina historiekunskaper är kanske bristfälliga och då tänker jag närmast på Socialdemokratiska partiets utveckling i början på förra seklet med sådana bråkiga frontfigurer som ”Zeta” Höglund m.fl. Det tar tid att bygga upp en organisation! Din rädsla för Sverigedemokraterna är uppenbar, med all rätt de utmanar sådana som Dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.