SM veckan en dundersuccé för Umeå

SM veckan en dundersuccé för Umeå. Det blev kallt det gick att tillverka snö för fleras sporter men hela arrangemanget har knappast gått att göra bättre.

Lördag kväll var vi några som var bjudna på en tackmiddag av Riksidrottsförbundet. SM vecka är ett samarrangeman mellan RF och SVT som sänt direkt eller vi play i stort sett hela dagarna. De öste beröm över alla som varit involverad i detta och alla som deltagit i detta kan verkligen ta åt sig äran

Det var visserligen en dag kvar men den blev inte sämre än de övriga dagarna med mycket stor publik. Jag tror det är få orter som Umeå där längdskidåkningen lockar så stor publik som just i Umeå och jag hoppas verkligen skidförbundet lägger hit World Cup de närmsta åren och inom en 10 års period passar det säkert med Umeå igen.

Det var inte bara skidåkningen som lockade mycket publik för enligt uppgifter var det fullt och var drag även när dansen hade sina tävlingar. Det här visar att Umeå är en lämplig ort för stora sportevenemang. När simhallen är klar skulle det säkert gå bra att anordna SM sommarvecka även om friidrotts SM går här till sommaren

Jag vill ge ett hjärtligt tack för alla som hjälpt till med detta och utan ett aktivt föreningsliv har en sådan här vecka varit omöjlig att genomföra. TACK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.