Grattis Jonna Sundling till JVM guldet

Grattis Jonna Sundling till JVM guldet. För mig vann inte helt oväntat Jonna VM guldet i JVM på sprint i onsdags. Egentligen lovade jag Kungen i somras när han gjorde sitt länsbesök att hon skulle vinna ett Guld i ett kommande VM eller OS

Nu tog hon ett VM guld i sprint och hon vann helt överlägset. Det här syntes redan vid SM här i Umeå och jag är nästan säker på att hon även vunnit på SM om hon haft bättre tur med spårvalet in på upploppet.

Sprinten var hennes stora mål men jag är helt säker på att hennes kapacitet räcker till fler medaljer om allt lyckas perfekt.

GRATTIS JONNA SUNDLING STRAX DAGARNA FÖRE INVIGNINGEN AV KULTURHUVUDSTADSÅRET. I UMEÅ ÄR LÄNGDSKIDÅKNING KULTUR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.