Nu går snart startskottet för invigning 2014

Nu går snart startskottet för invigning 2014. Jag har trott och tror att det kommer att bli något speciellt som jag och de flesta andra komma ihåg hela mitt liv. Däremot ska jag inte ta kort för det är så många som gör.

Nu är det inte bara invigningen som man kommer att minnas. I går var jag på en förhandsvisning om nya Vasaskolan med gitarrmuseet som höjdpunkt ett men de nya musikscenerna kommer att bidra till ett rikt kulturliv långt in i framtiden. Det var jättetrevligt och inte minst alla positiva ord jag fick för att detta kom till men även att en hel del tyckte att jag borde fortsätta som kommunalråd. Mina lugnade ord om min efterträdare som en som kommer att fortsätta utveckla Umeå.

Alla som vill och har ett intresse av vad som sker under detta år kan hur lätt som helst hitta det som kommer under året. Nu bär det iväg till en kväll jag aldrig kommer att glömma

En kommentar

  1. Pia M

    Hej, jätte kul för Umeå Kommun men ack vilken besvikelse det var att se eller rättare sagt att inte se… Exakt så.. Man såg ingenting utav showen inga fler storbildskärmar dåligt ljud.. Sen vars var Umeå i detta spektakel???? Endast samerna kom på tal, skånska som man inte förstår ett smack om???
    Nej, Lennart, skäms nu för att vara Ume Bo… Ni kunde väl ha styrt upp det bättre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.