S i Umeå går till val med sin egen politik

S i Umeå går till val med sin egen politik. Vi kommer att göra precis som vanligt vid höstens val be väljarna om stöd för vår egen politik. Så har vi alltid gjort och så gör vi även i höstens val. Det är ingen nyhet som en del tycks tro.

Det är väljarna som avgör vårt inflytande och ju fler röster på oss dessto större inflytande. Vi hade redan vi förra valet fler röster än den så kallade alliansen men fick trots detta färre mandat. Under hela min tid som gruppledare har vi förutom vid ett tidigare tillfälle förutom nu bildat regering med V.

Vid det tillfället ingick inte planeringsfrågor i samarbetet. Om de så kallade alliansen bildar en gemensam politik är det väl dags att de slår ihop sina påsar fullt ut och bildar ett parti och utser den personen som skall vara Hans Lindbergs huvudmotståndare som kommunstyrelsekandidat. Från vår sida vet väl alla numera hur vårt lag kommer att se ut med de ordförandekandidater vi har till de olika posterna som heltidspolitiker.

Ställ frågan till alliansen och du får inget svar för de har inget lag att gå till val med. Så har det även varit förut. Vi är en garant för en fortsatt positiv utveckling av Umeå. Sedan vet i alla fall jag att den enighet som alliansen vill spegla finns inom den inte är speciellt stor annat än de vill styra.

2 kommentarer

  1. Väljare

    Hej!

    Innefattar den politiken att förespråka en förstörelse av Holmöarna med en en stor ”monster”-park ? Jag har fått den uppfattningen… rätta mig om jag har fel. /Förvirrad väljare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.