En riktigt fin travhelg på Umåker väntar

En riktigt fin travhelg på Umåker väntar. I dag börjar den bästa travhelgen vi har på Umåker under hela året. Idag är det V64 med många fina lopp och i morgon är det höjdpunkten med V75 som går lite senare än vanligt.

Vi blev glada när det blev lite senare men även vädret följde med i tiden. Nu går det utmärkt att både gå på trav och spela ändå för ska man tro metrologerna så blir det inte så mycket att det blir tung bana.

Det är jättefina lopp även om högsta varmblodsloppet i Guld inte har den yttersta eliten men resten av loppen håller mycket hög klass och är spelbara. Som det ser ut tror jag att det kan bli ganska svårt med hög utdelning.

Ett bra sätt för att ha större chanser att vinna är att man med några kamrater går ihop och gör ett större system. Det finns även andra bra möjligheter och gå in på en spelbutik och köpa in någon eller några andelar på ett andelssystem. Det finns gott om sådana butiker och ska man tro media har man bra flyt i Hörnefors med det finns Bubblan med flera ute i bostadsområdena i stan och i hela landet.

Om du inte planerat för trav i helgen ta och tänk om för åtminstone i morgon blir det fart och bra stämning på Umåker. Tyvärr har jag inte några riktigt bra drag då det ser svårt ut men jag hoppas självklart på så många hemmasegrar som möjligt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.