ISIS FORTSÄTTER AVRÄTTA FOLK

ISIS FORTSÄTTER AVRÄTTA FOLK. Isis= Islamistiska staten i Irak och Syrien). Det är en terrorgrupp som själva twittrat bilder på hur de transporterar bort irakiska män på lastbilsflak och skjuter dem.

De har berättat att de har avrättat 1700 personer. Det här likas av flera med massakern i Srebrenica i Bosnien 1995 och lika många personer som där. Tala om ett agerande så långt i från vad som alla regler även i krig ska få användas enligt nationella överenskommelser. Packa upp människor på ett lastbilsflak och köra iväg dem till en avrättningsplats.

Man undrar verkligen på vilken människosyn som finns bland den här gruppen och vad den Islamistiska staten i Irak och Syrien vill ha för samhälle. Jag tror och har inte trott att detta är grunden i islam. Jag tycker man inte ska använda religionen som täckmantel för våld och dödande varken här eller på andra områden där våldet frodas.

3 kommentarer

  1. mexan

    Finns det ngt land med muslimskt styre som är ”fredligt” och anammar ”mänskliga rättigheter”? Då ”vi” nu ska ge alla PUT från Syrien bla. och fler kommer från tex Irak kan det ju vara idé att se över migrationspolitiken så att det ”vi” gör blir bra..

    http://www.svt.se/nyheter/sverige/svensk-integration-i-eu-botten

    Vad tycker du om detta förresten?
    http://www.samtiden.nu/1389/illegal-kriminell-har-ratt-till-forsorjningsstod/

    2011 trodde Anders Lindberg- eller rättare sagt- var han säker på att demokrati och Islam kan förenas. Undrar vad han är ”säker på” nu?

    http://www.aftonbladet.se/ledare/article13827222.ab

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Det vill jag inte uttala mig om men det är nog många som terroriserar i Islams namn percis som många kristna gjorde för hundra år sedan. Religonen används av många för andra syften är tron på en gud

  2. Pingback: Kanske ngt för Holmlund? | Häxanmexan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.