Moderata 25 miljoner till smutskastning

Moderata 25 miljoner till smutskastning. Det är intressant att Riedl för en debatt om fejkade insändare om Jenny som receptionist Jenny. Samtidigt drar M på stort i en smutsig kampanj och där det i Stockholm förekommer rena rama lögnen. Det var bland annat uppe i nyhetspanelen i morse.

Igår lanserade Moderaterna sin stora attackkampanj mot oss socialdemokrater. Kampanjen är en blandning av myter, attacker och rena lögner. Helt klart att de börjar bli desperata  att de gett upp att vinna valet och nu enbart försöker sabotera för oss. De hoppas väl kunna bilda ytterligare en minoritets regeringen med stöd av Sverigedemokraterna.

Det är oerhört allvarligt eftersom det ökar cynismen och politikföraktet  något som drabbar oss särskilt hårt eftersom att politiken är vårt verktyg för att förbättra samhället.

Moderaterna har även hittat  en kassa på över 24 miljoner som de nu använder för att smutskasta oss. 24 miljoner är mer än hela Miljöpartiets valbudget. Var pengarna kommer ifrån vet vi inte, och kommer kanske aldrig att få veta, eftersom Moderaterna inte öppet redovisar partibidrag som kommer in till den lokala organisationen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.