Lite märklig diskussion från V

Lite märklig diskussion från V. I den uppgörelse om valteknisk samverkan i år ingick att vi även den här gången precis som efter förra valet beslöt om att förändra den politisk beslutade organisationen nu med 2 andre vice. Förra gången med flera vice och ett 4:e kommunalråd var det i uppgörelsen med vänsterpartiet.

Det som jag tycker låter märkligt är att V inte ser att det finns något samarbete. Vi har ju antagit en budget tillsammans som gäller för hela nästa år och vi har också sagt att kommer det mera pengar i form av statsbidrag kommer vi att tillföra dessa till den verksamhet som regeringen beslutar om.

Vi gick inte heller tillsammans ut med någon gemensam valplattform inför valet och det gjorde vi inte heller inför den mandatperioden. Hans har ju sagt hundratals gånger att vi har intresse om breda lösningar trots att vi fick knivar i ryggen då V tog åt sig all ära av vår gemensamma politik och även om budgeten som fullmäktige tagit som jag höll i från början till slut då Tamara var hemma med sitt nyfödda barn.

2 kommentarer

  1. Micke

    Det här känns tyvärr väldigt internt. Vill du bli förstådd måste du nog underbygga med mer bakgrundsinformation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.