Jihadister dödar sju personer varje timme

Jihadister dödar sju personer varje timme. I november blev det drygt 5000 personer. Minst 2000 var civila. Det var 664 attacker i 14 länder. Terrororganisationen IS islamistiska sten låg bakom majoriteten av attackerna och flest dödas i Irak.

En av de senaste attackerna skedde av en självmordsbombare i Kabul och mot en skola. Tidigare på morgonen dödades 6 afganska soldater i en självmordsattack utanför Kabul.

Det förstår väl alla att det är märkligt hur man lyckas dupera unga människor på att bli självmordbombare där man själv offrar livet . Man duperas att göra det i religionens namn. För mig är det förvånande att inte de som nu är troende agerar mot detta för man får höra att moskéer runt om i världen används som rekryteringsbas

9 kommentarer

  1. lars

    Det jävligaste är ju att Sverige bidrar till detta genom att de flesta som åkt härifrån för att strida med IS uppbär aktivitetsstöd, soc.hjälp, A-kassa mm från kommun och myndigheter pga flathet.
    SÄPO får inte rapportera och myndigheterna vågar inte ifrågasätta.

  2. anders jonsson

    Modigt Lennart. All respekt från min sida. Det du nu gjort, gjorde Marcus Birro för inte för länge sedan-och han håller håller nu på att frysas ut, avskedad från uppdrag, förlorar bokkontrakt etc etc. Allt för att han gjorde det mest förbjudna-kritisera en medeltida våldsideologi som är politiskt förbjuden att kritisera.

    Tyvärr innebär detta också två negativa saker för dig- VK kommer förmodligen ännu en gång att kräva ditt huvud på ett fat samtidigt som de anklagar dig för rasism (vilket dina politiska kollegor hakar på för att få känna att de tillhör den goda sidan)

    Du riskerar också att Stefan Löfwen klassar dig som fascist för att du vågar kritisera den våldsideologi som några av hans riksdagskollegor anammar-Mehmet Kaplan för att ta ett exempel.

    Men du har respekt från alla oss andra som fortfarande värnar den västerländska yttrandefriheten.
    Anders

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Men VK,S vet ta me fan inte ett dugg om vad som händer utanför kontoret möjligen någon enstaka journalist, Tyvärr så har de bestämt sig före var det ska gå utan saklig källgranskning. VK har i alla tider bara varit ute för att sätta dit mig men de har ingen granskning av källor över huvud taget. De är alltid budbärare för någon

    • J.M

      Måste börja med att säga allheder till dig Lennart som vågar skriva detta!

      Att Säpo inte får rapportera är inte allt för otroligt, inte här absurdistan. Att myndigheterna inte rapporterar är inte heller nån nyhet… Det skulle vara både rasistiskt, främlingsfientligt, facistiskt, allt på samma gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.