SVT och TV4 kör nyheter som är gamla

SVT och TV4 kör nyheter som är gamla. Den 12 januari skrev jag på min blogg om Boko Haram om de städer och byar som de hade utplånat. Jag är glad att man nu visar hur dessa islamistiska terrorister agerar. Värre än Hitler för han dödade inte alla. När jag skrev bloggen var det med samma källa som TV kanalerna nu hade tre fyra dagar senare.

Men ännu mer intressant när en kanal har nyheten måste den andra följa efter med nyheten. Jag är trots allt nöjd över att man tog upp frågan och visade hur brutala dessa fanatiker som gör detta med att påstå att det är i religionens namn. Idag var Mona Sahlin här på en konferens som ingår i hennes uppdrag som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.

Jag tycker vi ska alla påminna om vad Mona Sahlin sa igår och har sagt tidigare. Ur demokratisk synvinkel ska alla få framföra sina synpunkter och det ska vi slå vakt om för yttrandefriheten men så fort att det blir extremism som använder våld för sina idéer då ska vi sätta stopp. Vi ska alla agera för demokrati och mot våldsbejakande extremism och oavsett var den kommer ifrån och riktar sig mot judar, muslimer. höger eller vänster, kön, sexuell läggning hudfärg ras eller vad det nu kan vara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.