Ta tag i bostadsbyggandet Stefan Löfven

Ta tag i bostadsbyggandet Stefan Löfven. Nu gäller det Stefan att tu tar ditt statsråd som har ansvaret för bostadsbyggandet i örat så att det börjar byggas. Jag blev förskräck när jag för en tid sedan hörde vad han sa och vad som måste göras.

Nr ett är det som brukar kallas tyst sida vilket i praktiken innebär att inga små lägenheter byggs. Det går inte och har med ljudet utomhus att göra. Förslag på ändrade regler som Attefall hade förslag var ute på remiss och där har vi från kommunsverige svarat och här tror jag inte det var stor skillnad mellan alliansen och oss. Miljöpartiet hade nog inte den uppfattningen. Sanningen är att bullerreglerna som finns sätter stopp för byggandet av små lägenheter.

Slå näven i bordet och låt inte MP bestämma detta för då blir det en katastrof för alla som söker bostad inte minst unga. Det behöver göras mera men detta som jag beskrivet är akut. Den byråkrati som finns för byggandet både fördyrar och tar längre tid. Flera av de förslag som alliansen drev igenom för att förenkla gjorde bara att det tog ännu längre tid och blev dyrare och krångligare att bygga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.