Höjdardagar på Umåker fredag och lördag

Höjdardagar på Umåker fredag och lördag. Det är mycket fina lopp på Umåker med V64 på fredag och V75 på lördag. Robert Berg ska på lördag visa upp sin nya jänkare Creatine i V75 avd 6. Tyvärr har han fått ett bakspår bakom bilen och det har inte hästen upplevt tidigare men vi får väl se.

Berg kan även vinna avd 2 med Eder Bob som har ett bra lägen och i Guldbjörken har han Nahar som är svårbedömd efter den dåliga insatsen i Finland som Berg förklarar med att han inte vill sova borta. I det loppet gör även fjolårets Elitlopps två Panne de Moteur årsdebut. Han vill säkert starta i det loppet även i år och är säkert väl förberedd. Berg har även chansen i sista avdelningen med Montdore.

Utanför V75 startar också Sveriges bästa kallblod Månprinsen och han är väl värd ett besök på Lördag. Jag tror nästan det är den bästa V75 omgången som någonsin körts på Umåker och det blir säkert mycket folk och får jag ge ett annat tips så är det att ta cykeln om du bor i Umeå det är det snabbaste färdmedlet.

Redan i morgon fredag är det V64 med fina lopp men här ska jag inte ge några tips då det spelet inte har varit så lyckat mot slutet även om Daniel Reden har två hästar till start som måste ha bra chans även om de troligen blir stora favoriter.

Ta och besök Umåker och upplev trav när det är som bäst och du kommer säkert att få se några av de hästar som startar under Elitloppshelgen på Solvalla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.