En SD politiker har åtalats för våldtäkt

En SD politiker har åtalats för våldtäkt. Enligt Omni har en Sverigedemokratisk politiker i väst Sverige åtalats för våldtäkt mot ett barn. Det var en 17 årig flicka som vårdats på ett behandlingshem som var offret enligt Aftonbladet. Politikern i Sverigedemokraterna hade getts uppdraget att vara nämndeman i tingsrätten. Självklart har det varit jobbigt för flickan enligt hennes försvarsadvokat.

Det här inte första gången och inte heller den sista Sverigedemokraten som gör något brottsligt. Det hjälper inte hur många gånger partiet centralt ska rensa ut när något händer. Det är bara att konstatera att till Sverigedemokraterna söker sig märkliga personer och det är också lätt för dem att få uppdrag. Det är klart att människor som är främlingsfientliga och rasistiska och därmed inte tycker att alla människor är lika mycket värda har en konstig syn på andra människor. Jag är förvånad över att det är så många människor som sympatiserar med ett parti med den typen av personer

En kommentar

  1. HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

    Man ska alltid hålla sig till sanningen och jag tror att alla partier förlorar på om de har en politiker som åker dit för våldtäkt, folk är inte så dumma de röstar på ett parti om de har våldtäcktmän bland sina förtroendevalada

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.