De nya moderater är djäkla gnällspikar

De nya moderater är djäkla gnällspikar. Har hört lite på partiledardebatten idag och gnälligare har jag aldrig hört moderaterna. De skyller på att regeringen brutit löften men det som sker är att moderaterna fick igen som budget till sammans med Sverigedemokraterna och det trodde jag man visste.

Det som nu sker på alla områden är moderaternas och alliansens fel tillsammans med Sverigedemokraterna. Det är moderaternas och allianspolitiken och dess budget som gäller och därför går det inte att få fart på jobbpolitiken. Ska jag vara ärlig tycker jag det är intressant att de dömer ut sin egen politik som de gör.

Här vore Carl Lidboms ord de rätta til dem vet hut. Ärligt talat tycker jag hela alliansen och inte minst den gnälligast Jan Björklund som inte törs erkänna att varför det inte händer något beror på att riksdagen antog alliansens budget.

Tyvärr är media lika unken i sin rapportering och de har inte längre någon kritisk granskning då de inte talar om att jobben inte kommer beror på alliansens budget. Media tillhör och har gjort det länge alliansens budbärare och tyvärr gäller det även public service företagen. De flesta riksmedierna lever ju i moderata miljöer och vet inget om hur det ser ut tunt om i landet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.