Svenskorna utan chans mot Tyskorna

Svenskorna utan chans mot Tyskorna. Sverige var helt chanslösa i gårdagen VK match mot Tyskorna. Det var helt enkelt en pina att se hur utspelade de blev. De fem första minuterna var en ren pina. Det är länge sedan jag så ett svenskt landslag ge bort bollen så ofta.

Svenskorna räckte inte till och det var i och för sig väntat för i gruppspelet blev det tre oavgjorda matcher och det var inget bra spel någon match där det såg ut som om man var dåligt tränade då flera spelare fick kramp. Nu är VM över och det kan också vara så att det inte blir något spel i OS efter detta resultat.

Media börjar sin jakt på orsakerna och frågan är om det är tränaren Pia Sundhage som får bära hundhuvudet. Jag tror inte det blir bättre om man ger henne sparken utan jag är övertygad om att svensk damfotboll över lag tappat i styrka. Vi är inte bättre än så här och tyvärr räckte inte våra stjärnor till. Förre UIK spelaren Sofia Jacobsson var väl den enda som det fanns lite go i. Svensk Damfotboll har mycket att fundera över för man är nog inte bättre än man visat i VM

2 kommentarer

  1. Kenneth Eriksson

    Har faktiskt slutat att titta på damfotboll. Bara för att man spelar med PSG så betyder det inte att man är lika bra och ska ha lika mycket betalt som herrarna i nämnda lag. Det är som du skrev en pina att se och även höra deras kommentarer.

  2. johansson

    Svenskorna saknar helt bollkänsla man kan inte ta emot en passning utan att bollen studsar iväg 5 meter, riktigt dålig nivå på svensk damfotboll för närvarande stora brister både i teknik och fysik, inte undra på att ingen vill se matcherna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.