300 svenska medborgare krigar för IS

300 svenska medborgare krigar för IS. Det är SÄPO som tror att de är så många. De lånar pengar för att finansiera resorna. De sysslar även med momsbedrägerier. Ekobrottsmyndigheten har flera utredningar med kopplingar till terrorismen. Många nöjer sig inte med ett lån utan de tar så många de hinner.

Man får fundera över hur det går till när de kan få svenskt medborgarskap och om det inte funnits några tecken tidigare på att det är gangsters och terrorister men gett medborgarskap. Det känns inte alls bra och jag tror man bör fundera om man ska ha så generella lagar att man har rätt till asyl om man kommer från ett visst land. Sverige får inte bli någon bas för islamistiska terrorgrupper.

2 kommentarer

  1. Roland Larsson

    Hej Lennart. Troligen är det många fler från Sverige som krigar för IS. Det är inte lätt för SÄPO att kolla alla. Jag funderar lite över varför inte Sverige räcker, varför känner dessa ungdomar så starkt för att strida för Islam, dvs IS. Varför är inte Sverige gott nog? Vad har vi gjort för fel, borde vi förvandla Sverige till ett fundamentalistiskt islamskt land med ett enligt islam, mer rättfärdigt styre? Islamska Sharialagar kanske borde gälla i Sverige. Det är den stora frågan som Socialdemokratin måste ställa sig. Mona Salin verkar arbeta för en tillbakagång av Svenska folkets vilja till förmån för det medeltida synsätt som Svenska muslimer arbetar aktivt att införa i vårt moderna samhälle. Hoppas och tror, att du innerligt inte arbetar eller understödjer sådana krafter och viljor inom ditt parti.

  2. Roland Larsson

    Jag är också mycket tveksam, man borde på något sätt ”sätta stopp”, framförallt med starkt svenskt politiskt tvärstopp. DVS. svenskt politiskt stöd borde avbrytas för alla aktiviteter där anti-svensk aktivitet kan misstänkas. .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.