Siffrorna för S-förtroendet är för lågt

Siffrorna för S-förtroendet är för lågt. Det finns många orsaker till detta och den största tror jag beror på att man inte lyckats förklara att man varit tvungen att styra med alliansens budget. Det har media även bidragit med då de upprepade gånger påstått att man inte uppfyllt vallöftena.

Den andra stora frågan ät integrations och migrations frågorna. Flyktingfrågorna ser inte folk någon lösning på liksom utsatta EU medborgare och tiggeriet. Lyckas man inte ro dessa frågor i hamn så blir det besvärligt. Dö och dessa konsekvenser har även varit svårt för folk att förstå

2 kommentarer

  1. Stig Hallgren

    Det talas alltid om siffror som faller eller stiger vad gäller opinion. Det finns människor, som aldrig i hela
    sitt liv ingått i opinionen. De säger sig inte vara intressanta för opinionens skapare. Kanske är de inte intressanta väljare heller. Det sägs från visst håll att opinionssiffror rätt bra avspeglar vad folk tycker.
    Har de ändå inte fått alltför stor betydelse och har de inte rätt stor, alltför stor betydelse för den eller dem som ber om deras genomförande? Opinionsinstituten lever väl på dem, som ber om deras insatser, eller hur. Jag tror, att väljarna då det gäller partisympatier eller dess motsats blir förda bakom sanningens ljus av opinionssiffror varåt de än pekar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.