Anders Ågren är det slut med nya moderaterna

Anders Ågren är det slut med nya moderaterna. Så ser det ut om man läser media så har man nu övergett det som blev så framgångsrikt för Fredrik Reinfeldt. De gamla moderaterna jublar och Anders Björk säger att det blivit en tillnyktring och att man hittar tillbaka till sitt rätta jag.

Han har vidare sagt att han inte varit särskilt förtjust i de nya moderaterna och att det bara var en tidsvandring innan en vändning skulle komma. Det stod och föll med Reinfeldt, Borg och Schlingman i firma Schlingborg. Han tycker att de sålt ut vår ideologi.

Ulf Adelsson en tidigare moderatledare och gift med en av regeringsledamöterna i Reinfeldts regeringar har sagt Jag vet inte om det är en vändning eller en ny era men det är sunt förnuft i besluten. Det var inte grundtanken med den fria rörligheten inom EU att man åker hit och tigger pengar. Bo Lundgren är lite försiktigare i sina kommentarer att tycker att det känns bra.

De stora förändringarna som man tagit beslut är främst inom invandrar och migrationspolitiken, tiggarna tiggarförbud och LAS lagen om anställningsskydd. Jag saknar namnet på den politik man valt men man är åter i den gamla politiken och även namnet de använt Sveriges enda arbetarparti är som bortblåst.

Det kan och måste kännas knepigt för främst Ågren och Riedl som var de trognaste budbärarena av Reinfeldts politik. Vi får väl se . Man kan bara konstatera att ingen av de andra gamla partiledarna har kommit upp i samma popularitet som Reinfeldt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.