Miljöpartiet inget att lita på idag

Miljöpartiet inget att lita på idag. Sedan S och Mp bildade regering så har förtroendet för S dalat. Det kan inte vara något annat att vänta då många S-are haft en misstro mot mycket av deras politik inte minst energipolitiken och deras straff mot Norrland och vi som behöver köra bil och där ingen kollektivtrafik finns. Det har besannats dessa dagar då man har lokala politiker som jobbar mot den regering som de själva är en del av.

Det danska tågbolaget DSB uppgav tidigare att all tågtrafik till Sverige skulle ställas in tills protesten mot idkontroller på Kastrup lugnat sig. Orsaken uppgavs vara att passagerare smitit igenom kontrollerna  något som bolaget kan få böta 50 000 kronor per passagerare för.

Trafiken återupptogs senare. Då hade två avgångar ställts in från Kastrups station. Protesten initierades av lokalpolitikern Stellan Lindell (MP) efter att kravet om id-kontroller infördes i början av veckan.

 Syftet är protestera mot regeringens beslut och mot id-kraven som jag anser inskränker asylrätten. Ska vi verkligen samarbeta med partier som inte har en röd tråd genom sitt parti. Den här Stefan verkar inte fatta att vi kan inte ta emot hela den flyktinganhopning som kommer från mellanöstern och som vill till Sverige.

Vi i Sverige skulle aldrig ha gått med på Schengens krav om den fria rörligheten utan ID kontroller om passkrav för att komma in i Sverige och även kunna lösa andra stora problem som visstelsetider i Sverige.

Men energipolitiken kan man inte göra upp med MP för mer än fyra reaktorer får inte stängas

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.