Födelsedagsfirandet är nu över

Födelsedagsfirandet är nu över. I lördags fyllde jag 70 år och hade öppet hus för de som ville komma. Det var trevligt och många kom och hälsade på och mest överraskad blev jag när en av mina företrädare Torsten W Persson nu 93 år kom på besök. Han och Krister Olsson diskutera Umeås framtid och utveckling. Om man lever så man blir 93 år och är lika klar i huvudet som Torsten då får man vara lycklig

Förutom besök kom det många mail och sms. Dessutom var det runt 500 personer som grattat via Facebook. Men det överraskade mig att och gladde mig mycket att Göran Persson ringde upp och gratulerade. Det blev ett samtal om lite mera än att jag blev 70 år då det finns så mycket som händer inom politiken. Jag och Göran har i stort sett haft samma uppfattning om politikens innehåll.

Det är jobbigt att ställa igång ett sånt evenemang men det har min hustru klarat av med glans och hon har fixat allt käk själv och om jag tolkade besökarna rätt fick hon mycket välförtjänt beröm. Jag vill för min del tacka alla som på olika sätt gratulerat mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.