Vi lever i en tid med ett direkt klimathot

Vi lever i en tid med ett direkt klimathot. Så måste det vara då årets februari är det varmaste februari någonsin. Det är fakta från de mätningar som NADA gör. Det här innebär kort och gott en stigande global temperatur

 Det här är verkligen häpnadsväckande, det är helt utan motstycke, säger Stefan Rahmstorf, professor och chef för klimatforskningsinstitutet vid Potsdams universitet, till Sydney Morning Herald enligt SVT.
Ökningen i februari är några tiondelar höge än ökningen i januari.

Det överenskommelser som är gjorde kommer de verkligen att räcka till för att rädda jordklotet. Det är märkligt att världen har så svårt att komma till riktigt bindande överenskommelser som ger effekt. Men om man ser till luftkvaliten i Umeå skulle vägsystemet som skulle råda bot på detta varit klart i slutet på 90 talet. Det överklagades och kom tillbaka 2007 i närtidssatsningen och då skulle västra länken vara klar 2014 men nu kanske det blir 2021. Det innebär att Trafikverket inte klarar av sitt uppdrag samtidigt som det visar på att de lagar som styr planeringsprocessen är åt h-vete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.