Leksand fick vad de förtjänat

Leksand fick vad de förtjänat. Det var en jätte bra match när de fick en så tupp öppning med 2+2 minuters utvisning mot sig. De klarade ut den och det var vilja och bättre kunskaper i ishockey som gav en överlägsen seger. En seger med 7-1 talar sitt tydliga språk vila som var bättre. MoDo har gjort 18 mål på de fem matcherna medan Leksand gjort 5 vilket talar ett tydligt språk.

Jag tycker att domaren var snällare mot Leksand än mot MoDo. En rättvis seger och spelar man så här borta på onsdag är kvalspelet slut och MoDo kvar i SHL. Ett lag som använder sånt övervåld som de gjorde mot Kim Karlsson är inte värt SHL. De borde betala ersättning till Kim Karlsson både för lidandet men även för den inkomstförlust han fick av det råa överfallet som Perra bara log åt. Inget sportsmans ship och må MoDo vinna på onsdag i Leksand

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.